Norway Supercup 2019 

08-10 februar 2019

 

 signatur-PNG-nyhetssenter-2.png

 

Det sportslige i sentrum 2019

askerhallen.jpgI Norway Supercup har vi 2x20 minutters spilletid i alle kamper, og det er derfor 90 minutter mellom hver kampstart. Vi  har satt deltakerne i sentrum og vet at det man vil mest av alt er å spille mye hockey. Og vi kan trygt si at 6 kamper med 2x20 minutter er veldig mye hockey i løpet av en helg.

Noen minutters oppvarming på is og tredommersystem i alle kamper understreker fokuset på det sportslige. Vi får vanning mellom hver ny kamp, men ikke mellom første og andre periode. Under menyvalgene til venstre finner dere fullstendig kampoppsett for innledende runder og sluttspill, reglene vi følger under turneringen, premieprogrammet vårt og liste over dommerne våre. Det gis poeng for bruk av to keepere.
 
Følg med på nettet!

Menypunktet "Sportslig 2019" og på Cuponline gir foreldre og andre som sitter langt unna, en helt spesiell mulighet for tett oppfølging av hva som skjer med deres håpefulle i cupen. Hvert mål, hver assist, hvert minutt i utvisningsboksen og mye mer fremgår av kampfakta, og dette publiseres etter hvert som kampene spilles.
Du er her: Home Sportslig 2019